LÄHITAPIOLA SAVO-KARJALA JUNIORI-JUKURIEN YHTEISTYÖKUMPPANIKSI

12.6.2024

 

Juniori-Jukurit Ry ja LähiTapiola Savo-Karjala ovat sopineet 2-vuotisen yhteistyösopimuksen kausille 2024–2026. Sopimuksen avulla pystytään pitämään lasten ja nuorten harrastustoiminta mahdollisimman edullisena, ja jäsenistömme saa luotettavaa sekä asiantuntevaa palvelua vakuutusasioihinsa.

 

”On hienoa, että LähiTapiola Savo-Karjala tukee lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Yhteistyösopimusta hyötyy koko seuramme jäsenistö, jonka avulla perheet saavat luotettavaa ja asiantuntevaa vakuutuspalvelua sekä harrastajille että koko perheelle. On mukavaa tehdä yhteistyötä LähiTapiola Savo-Karjalan kanssa, jossa molemmille on yhteinen tahtotila lasten ja nuorten harrastustoiminnassa, että lapset ja nuoret voivat nauttia turvallisesti jääkiekosta”, kiittää Juniori-Jukurien Toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

 

”LähiTapiola Savo-Karjalalle on erityisen tärkeää tukea paikallisia nuoria ja heidän liikuntaharrastuksiaan. Yhteistyömme Juniori-Jukureiden kanssa mahdollistaa meille konkreettisen tavan edistää lasten ja nuorten liikunnan riemua ja hyvinvointia. Liikunta tuo elämään iloa ja terveyttä ja haluamme osaltamme varmistaa, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus harrastaa turvallisesti. Yhteistyömme kautta voimme tukea seuratoimintaa ja tarjota tarvittavia resursseja, jotta jokainen nuori pelaaja saa mahdollisuuden nauttia jääkiekon harrastamisesta täysillä. Tämä kumppanuus on osa sitoutumistamme paikallisyhteisön hyvinvoinnin edistämiseen.”, iloitsee LähiTapiola Savo-Karjalan markkinointipäällikkö Sanna Auvinen yhteistyöstä.

 

Tiesitkö, että LähiTapiolan lasten tapaturmavakuutus on voimassa kaikessa urheilutoiminnassa, joten lapselle ei tarvitse erillistä lisenssivakuutusta. Yksi vakuutus riittää. Ei ole väliä, mitä urheilulajia lapsi harrastaa tai harrastaako lapsi useita urheilulajeja. Vakuutukset ovat voimassa kaikessa urheilussa siihen asti, kun lapsi täyttää 18-vuotta.

Varaa aikasi vakuutusneuvolle ja laita perheen sekä pelaajan vakuutusasiat kuntoon täältä.

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
Toiminnanjohtaja
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385