TEAM SPORTIASTA JUNIORI-JUKURIEN UUSI PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI | BAUER JATKAA SEURAN VARUSTEKUMPPANINA

5.10.2023

Juniori-Jukurit on tehnyt 4-vuotisen pääyhteistyösopimuksen Team Sportian kanssa. Team Sportia Mikkeli toimii jatkossa Juniori-Jukurien paikallisena jälleenmyyjänä. Uusi yhteistyösopimus kattaa kaudet 2023–2027.

Team Sportia Mikkelin liiketila sijaitsee rannassa, osoitteessa laiturinkatu 4 50100 Mikkeli.

– Olemme erittäin tyytyväisiä solmittuun yhteistyösopimukseen. Nelivuotinen sopimus antaa hyvän tukijalan tulevaisuuteen, ja pääsemme rauhassa rakentamaan pitkäaikaista yhteistyötä. Luotamme siihen, että Team Sportia pystyy palvelemaan jäsenistöämme laadukkaasti jokaiseen tarpeeseen niin jääurheilussa, kuin muissakin perheiden hankinnoissa, kertoo Juniori-Jukurien toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

 

– Olemme erittäin innoissamme Jukurit yhteistyöstä. Meidän vahva osaamisemme jääkiekon ja muun urheilun kanssa antaa yhteistyölle hyvän pohjan, jota jatkuvasti kehitämme, kertoo Team Sportia myyntipäällikkö Antti Louhelainen.

Team Sportia Mikkeli on Haltteri Oy:n kuudes Team Sportia -myymälä ja muut myymälät sijaitsevat Riihimäellä, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Kouvolassa ja Lahdessa. Haltteri Oy on osa Lindblomin perheen omistamaa RTV-konsernia.

 

BAUER JATKAA VARUSTEKUMPPANINA

 

Seuran varustetoimittajana jatkaa Bauer, jonka kanssa on solmittu uusi 4- vuotinen pääyhteistyökumppanuus. Sopimus kattaa kaudet 2023–2027.

Bauer jatkaa seuran varustetoimittajana seuraavat neljä kautta. Pitkäaikeinen yhteistyö on toiminut hienosti, Bauerin laadukkaat seura-asut ja varusteet tulevat myös jatkossa olemaan osa iso etu seuramme jäsenistölle.

– Todella hienoa, että yhteistyö Bauerin kanssa jatkuu myös tulevina vuosina. Bauer tuotemerkki on tunnettu laadukkaista tuotteistaan, ja yhteistyö on toiminut jo usean vuoden ajan erinomaisesti. On hienoa, että saimme jatkaa yhdessä Bauerin kanssa myös seuraavat vuodet, iloitsee toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

– Jukureiden laadukas juniorityö on meille todella tärkeää, sillä pyrimme globaalisti kasvattamaan lajin suosiota. Haluamme tuoda näkemyksiämme koko juniorikenttään auttamalla pelaajia ja vanhempia valitsemaan oikean kokoiset ja omaan pelityyliin sopivat varusteet, jotta pelaamisesta tulisi mahdollisimman vaivatonta, toteaa Bauerin edustaja Sampo Reilin

Seura-Asujen tilaukset tapahtuu joukkueiden johdolla kesän aikana. Uuden Team Sportia Mikkeli myymälän avauduttua, saat Bauerin tuotteet ja seura-asut suoraan myymälän kattavasta valikoimasta.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
Toiminnanjohtaja

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385

Miika Leinonen
Team Sportia Mikkeli

miika.leinonen (at) rtv-yhtyma.fi