RINTA-JOUPPI MUKAAN JUNIORI-JUKURIEN PÄÄYHTEISTYÖ­KUMPPANIKSI

3.12.2023

 

Rinta-Jouppi ja Juniori-Jukurit ovat solmineet kaksivuotisen pääyhteistyökumppanuuden. Pääyhteistyökumppanuus pitää sisällään näkyvyyteen liittyvää yhteistyötä ja myös joukkueilla on mahdollisuus kerätä yhteistyön kautta lisää varoja oman joukkueensa käyttöön.

 

Juniori-Jukurien toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen on tyytyväinen solmittuun yhteistyöhön.

Hienoa että Rinta-Jouppi lähti mukaan tukemaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Yhteistyö tukee molempia osapuolia, ja olemme sopineet tiiviistä sekä modernista yhteistyöstä. On myös hienoa, että yhteistyön avulla joukkueilla on mahdollisuus kerätä varoja omaan toimintaansa, kertoo Tuomas Anttonen.

 

Rinta-Joupin vaihtoautopäällikkö Henri Moilanen kommentoi yhteistyötä Heimon kanssa.

Rinta-Joupin Autoliike Oy, Mikkelin toimipiste haluaa olla auttamassa mikkeliläisen jääkiekkojuniorin polkua sekä olla myös mukana ratkomassa Heimon autoiluun liittyviä kysymyksiä.

Haluamme tuoda kaikille juniori-Jukureiden toiminnasta kiinnostuneille helpon tavan antaa lisätukea harrastukseen tarjoamalla suurelle yleisölle tutun yhteyshenkilön palvelemaan auto asioissa. Mika Parkkinen on varmasti monelle tuttu henkilö jo aiemmasta työstään jääkiekon parissa, jonka myötä toivomme ihmisten löytävän Mikan pakeille myös autoilun saralla matalalla kynnyksellä. Tuki on mahdollista kohdistaa haluamallesi joukkueelle hankkimalla Mikan kautta joko uusi tai käytetty auto, kommentoi Henrik Moilanen.

 

Heimon luottomyyjänä autoliikkeessä toimii Mika Parkkinen.

Todella mahtavaa päästä jälleen tekemään yhteistyötä Heimo perheen kanssa. Kokemukset aiemmilta vuosilta ovat olleet miellyttäviä ja odotan tulevaa jo innolla. Autoiluun liittyvissä asioissa voit olla matalalla kynnyksellä yhteydessä minuun. Nähdään täällä meillä osoitteessa Ketunniementie 10 ja hörpätään kupit kahvia, toivottaa Mika Parkkinen.

 

Jokaisesta Mika Parkkisen kautta myydystä autosta, voi ostaja kohdentaa 50 euroa haluamalleen juniorijoukkueelle. Ostotapahtuman yhteydessä tulee mainita joukkue ja ryhmä mille tuki kohdennetaan. Etu on käytössä ainoastaan heimomyyjä Mika Parkkisen kautta tapahtuvista ostoista. Nyt on mahdollisuus siis kaikilla heimolaisilla, mummeilla, ukeilla ja perheillä tehdä luotettavat autokaupat ja tukea samalla lasten sekä nuorten liikuntaharrastusta. Etu on voimassa heti Rinta-Joupin mikkelin autoliikkeessä.

 

Ole yhteydessä Mika Parkkiseen ja sovi autokaupat.

Mika Parkkinen
040 177 8976
mika.parkkinen@rinta-jouppi.com

Heimo automyyjä
Rinta-jouppi.com