09pojat

17.9.2019

U12 joukkue koostuu noin 30 innokkaasta juniorista Mikkelistä ja lähikunnista, sekä suuresta joukosta aikuisia, joiden yhteinen

missio on pitää hauskaa jääkiekon parissa.

Toimintaamme tällä kaudella ohjaa teema: Minä ja Me kasvamme ja kehitymme.

Pelaajien itsenäistyminen ja kehittyminen alkaa pienistä asioista. Tarvitaan luottamusta ja mahdollisuutta aikuisilta, jotta lapsi oppii ottamaan vastuuta itsestään, harjoittelusta sekä kehittyä aiempaa itsenäisemmäksi. Samalla joukkuehenki kehittyy edelleen.

Olemme harjoitelleet yhdessä joukkueena toimimista unohtamatta Juniori-Jukureiden arvoja. Tälle kaudelle on tullut myös paljon uutta opeteltavaa, kun siirryimme isonkentän peleihin. Tämä muutos on tapahtunut meidän joukkueelta hyvin, pelaajat ovat omaksuneet säännöt hyvin ja oivaltaneet että syöttämällä kiekko liikkuu nopeammin kuin kuljettamalla.

Pelaamme U12 junioreiden aluesarjaa kahdella joukkueella. Lisäksi pelaamme pelitällejä ja turnauksia. Harjoittelemme joukkueena kaksi – kolme kertaa viikossa. Harjoitukset sisältävät oheisharjoituksia jään ulkopuolella, lisäksi on mahdollisuus osallistua ikäluokkien yhteisille maalivahti-,peli- ja taitojäille. Toimintamme perustuu Juniori-Jukureiden osaamispolkuun, joukkueessamme ei ole tasoryhmiä eikä pelipaikkoja. Jotkin pelitapahtumat on sovittu vastustajien kanssa, että pelataan tasoryhmillä, jolloin saamme jokaiselle oman tasoisia otteluita sisältäen onnistumisia ja haasteita.

Jokaisen kannustaminen, huomioiminen ja turvallisuudentunteen luominen on joukkueemme keskiössä. Kaukalon ovi on aina avoinna uusille 09:lle. Aloittamiskynnys on matalalla. Joukkueessa on jo useamman vuoden mukana olleita konkareita ja vasta harrastuksen aloittaneita. Kaikki kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita testaamaan kuinka hienoa on olla Juniori-Jukuri!