RAMIRENT FINLAND OY MUKAAN TUKEMAAN JUNIORI-JUKURIEN TOIMINTAA

14.4.2023

 

Juniori-Jukurit ry sekä Ramirent Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Ramirent tulee näkymään yhteistyökumppanina muun muassa Juniori-Jukureiden U18-SM sarja joukkueen Pre Game-haastatteluissa, sekä Leijonakiekkokoulun ja U8 pelitapahtumissa.

Juniori-Jukureiden toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen on erittäin tyytyväinen nyt solmittuun sopimukseen.

Olemme tyytyväisiä, että Ramirent Finland Oy lähti mukaan tukemaan lasten ja nuorten liikuntaa. Ramirentin yhtenä arvoista on toiminnassaan positiivisuus, jota pyrimme myös seuramme arvomaailmassa vaalimaan joka päivä. Haluamme innostaa lapsia sekä nuoria liikunnalliseen ja urheilijan elämäntapaan. Seurana haluamme kehittää koko ajan toimintaamme suomen kiinnostavimmaksi ja laadukkaimmaksi junioriseuraksi suomessa. Tähän tarvitsemme lisää resursseja, mutta samalla huolehtia, että toiminnan kustannukset eivät nouse liikaa. Tähän tarvitsemme yritysten tukea, ja on hienoa että Ramirent on lähtenyt mukaan heimoon, kertoo Tuomas Anttonen.

 

Ramirent Finland Oy:n Väli-Suomen aluepäällikkö Antti Lindvall, itsekin kiekkomiehiä, myötäilee Anttosta.

Urheilun ja ennen kaikkea junioriurheilun tukeminen on Ramirentille erittäin tärkeää. Olemme erittäin innoissamme mukana edistämässä nuorten liikkumista. Yhteistyö Juniori-Jukureiden kanssa oli siksikin luonnollinen valinta ja myöskin edustamamme arvot ovat hyvin samankaltaiset – Yhteisöllisyys, Erinomaisuuden tavoittelu, sekä innostavuus ohjaavat myös meidänkin päivittäistä tekemistämme, Lindvall maalailee. – Toivomme solmimamme yhteistyösopimuksen rohkaisevan myös muita yrityksiä mukaan tukemaan nuorisomme hyvinvointia, hän lisää.

 

Nyt myös kotijoukot pääsevät hyötymään solmitusta yhteistyösopimuksesta. Juniori-Jukureiden jäsenistölle on luotu edullinen seurahinnasto Ramirentin vuokraamoihin Suomessa. Kertomalla vuokrauksen yhteydessä kuuluvansa Juniori-Jukureiden jäsenistöön, saa käyttöönsä edulliset jäsenhinnat.

Ramirent on Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa toimiva konevuokrauskonserni. Yrityksellä on Euroopassa 287 toimipistettä yhdeksässä maassa. Ramirent kuuluu Loxam-konserniin, joka on maailman kolmanneksi suurin konevuokraamo. Haluamme panostaa toimintamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen sekä pitkiin asiakassuhteisiin, mikä onnistuu osaavien ja innostuneiden työntekijöiden avulla.

 

Suomessa olemme suurin ja kattavin rakennuskonevuokraamo, joka palvelee asiakkaitaan maanlaajuisesti yli 60 vuokraamon verkostollaan ja yli 600 luotettavasta rakennuskonepalvelun ammattilaisesta koostuvan henkilöstön voimin. Laajan toimipisteverkon ansiosta olemme lähellä asiakkaitamme ja voimme palvella asiakkaitamme tarjoamalla aina parhaimman ratkaisun nopeasti ja tehokkaasti. Rakennusala on suurin yksittäinen asiakasryhmämme, mutta asiakaskuntaamme lukeutuu myös asennusliikkeitä, teollisuuslaitoksia, telakoita, kunnan ja valtion viranomaisia sekä yksityisiä kotitalouksia.

 

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta: www.ramirent.fi