SUUR-SAVO LEIPOMO JUNIORI-JUKURIEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIKSI

11.4.2023

 

Suur-Savo leipomo ja Juniori-Jukurit ry ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta kausille 2022–2025.

Juniori-Jukurit ja Suur-Savo leipomo ovat jo useamman vuoden tehneet yhteistyötä. Tämä on näkynyt mm. viikinkien voimaleipänä ja heimosämpylöinä kauppojen hyllyillä. Tehdyn yhteistyön kautta tiivistämme yhteistyötä, jokaisessa Juniori-Jukurien pelaajan pelipaidassa on esillä jatkossa Suur-Savo leipomo.

On hienoa, että tässä tilanteessa yritykset tukevat lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Perheiden taloudellinen tilanne on muuttunut viime aikoina. Yhteistyökumppaneiden avulla, lasten ja nuorten harrastustoiminnan kustannukset voidaan pitää mahdollisimman edullisena, mutta samalla pystymme tarjoamaan kaikille laadukasta toimintaa. Liikkumattomuuden kustannukset ovat vuositasolla 3,2 miljardia euroa. On tärkeää, että pystymme pitämään mahdollisimman monen lapsen ja nuoren mukana seuratoiminnassa, jotta pystymme kasvattamaan heitä kohti liikunnallista elämäntapaa, kertoo Juniori-Jukurien Toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen

Osuuskauppa Suur-Savo kenttäpäällikkö Ilkka Kari on tyytyväinen pitkään yhteistyöhön.

Olemme Suur-Savon Leipomona tukeneet Juniori-Jukureita tosiaan jo useampana vuotena ja nyt halusimme lähteä tukemaan junnuja pitkä kestoisemmalla ratkaisulla. Olemme ylpeänä mukana tukemassa nuorten liikkumista ja harrastustoimintaa. Kommentoi Suur-Savon Leipomon tulosvastuullinen esimies Ilkka Kari. Tsemppiä peleihin ja liikunnan riemua!

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Toiminnanjohtaja
Juniori-Jukurit ry

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385