TSÄÄNSSI KIEKKOVUOROJEN KEVÄTVUOROT KÄYNNISTYY, KATSO AIKATAULUT JA TULE MUKAAN

3.2.2023

 

Onko pelaaminen loppunut Juniori-Jukureissa? Oletko aina halunnut kokeilla jääkiekko ja haluisit opetella jääkiekon alkeita vähän vanhemmallakin iällä. Juniori-Jukurit tarjoaa yhdessä Mikkelin alueen harrasteliigojen sekä Etelä-Savon liikunnan ESR-hankkeen avulla Tsäänssi kiekkovuoroja eri ryhmille. Kaikki vuorot ovat maksuttomia, jossa tarjolla laadukasta ohjausta.

Mukaan voit tulla kokeilemaan myös kevyellä varustuksella ja toimintaa sovelletaan ryhmän mukaan. Tämän lisäksi mahdollisuus on varusteiden lainaamiseen, mitä seuralla on tarjolla hieman. Mikäli varusteet löytyvät, suosittelemme niiden käyttämiseen. Pakollisia varusteita ovat kypärä. maila ja luistimet.

 

NAISTEN KIEKKOKOULU

Milloin: Maanantaisin klo 20-21

Missä: Mikkelin Harjoitushalli

Päivät: 13.2. / 20.2. / 27.2. / 6.3. / 13.3. / 20.3.

Kenelle: Kaikille yli 14 vuotiaille nuorille ja aikuisille suunnattu kiekkokoulu. Vuorolla opetellaan lajitaitoja sekä pelaamista. Vuoron ohjauksesta vastaa harrastenaisten joukkue.

Vuorot:

Ma 13.2. klo 20.00 – 21.00 Harkkahalli

 

NUORTEN JA AIKUISTEN KIEKKOKOULU

Milloin: Sunnuntaisin klo 18-19 / 18.00-19.30

Missä: Mikkelin Harjoitushalli

Päivät: 12.2. / 19.2. / 26.2. / 5.3. / 12.3. / 19.3.

Kenelle: yli 16 vuotiaille suunnattu kiekkokoulu. Vuorolla tutustutaan jääkiekon lajitaitoihin ja pelataan. Tule mukaan opettelemaan jääkiekon perustaitoja. Voit olla joko vasta-alkaja, aktiivinen harrastaja tai entinen pelaaja. Kaikki ovat tervetulleita mukaan Aikuisten kiekkokouluun. Ohjauksesta vastaavat Entiset junioreiden SM-sarja pelaajat Tare Pöntinen sekä Valtteri Räsänen. Kokeilujakson jälkeen on mahdollisuus esimerkiksi tulla mukaan MAHL kiekkosarjoihin.

Vuorot:


Su 12.2. Klo 18.00-19.00 Harkkahalli

 

ILMOITTAUTUMINEN

Kaikki toiminta on maksutonta. Tapahtuman järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Ilmoittautuminen tapahtuu google lomakkeen avulla täältä.

 

LISÄTIETOJA

Toiminnanjohtaja
Juniori-Jukurit ry

Tuomas Anttonen
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385