SAKARI MUOTKA JUNIORI-JUKURIEN UUDEKSI VALMENNUSPÄÄLLIKÖKSI

12.1.2022

Juniori-Jukurien uudeksi valmennuspäälliköksi on valittu Sakari Muotka.

 

Sakari Muotka on 34- vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri. Sakari on Juniori-Jukurien kasvatti, ja on pelaajaurallaan pelannut niin Jypissä kuin Kalpassakin. Pelaajauran jälkeen hän on toiminut Kalpan junioreiden valmentajana eri ikäluokissa, Kokkolan Hermeksen valmennuspäällikkönä sekä tällä hetkellä toimii KooKoo U20 joukkueen vastuuvalmentajana.

 

Pelaajana Sakari on voittanut kaksi suomen mestaruutta U20 ikäluokassa. Valmentajana Sakari on voittanut U18 joukkueen kanssa suomen mestaruuden sekä palkittu Pentti Matikainen palkinnolla U18 nuorten SM sarjan parhaana valmentajana.

 

Juniori-Jukurien valmennuspäällikön rekrytointiprosessi oli erittäin antoisa. Saimme paljon laadukkaita hakemuksia, kiinnostusta seuraamme kohtaan oli laajasti.

 

Sakari erottui intohimolla kehittää itseään ja näkemyksillään jääkiekon sekä seuratoiminnan tulevaisuudesta, jotka osuivat hyvin yhteen seuran arvoihin ja strategiaan. Uskomme että Sakarin palkkaus tukee seuran visiota, jossa haluamme olla Suomen kiinnostavin ja laadukkain junioriorganisaatio. Sakarin pitkä kokemus jääkiekkovalmennuksesta eri sarjoista sekä kokemus valmennuspäällikön tehtävistä on suuri mahdollisuus kehittää seuran urheilutoimintaa ja pelaajapolkua eteenpäin, kommentoi Juniori-Jukurien toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

 

Valmennuspäällikön tehtävänä on toimia urheilutoiminnan esimiehenä koko seurassa U18 ikäluokasta alaspäin. Valmennuspäällikkö toimii myös tiiviissä yhteistyössä HC Jukureiden kehityspäällikön kanssa, jossa kehitetään Jukurien pelaajapolkua liigaan saakka.

 

Olemme erittäin innoissamme, kun saamme oman kasvatin takaisin heimoon. Sakari herätti haastattelussa kiinnostuksemme ajatuksilla seuratoiminnan kehittämiseen ja intohimolla kehittää sekä haastaa myös itseään urallaan eteenpäin. Sakarin pitkä kokemus tuo varmasti uusia näkökulmia seuratoimintaamme sekä pelaajapolkumme kehittämiseen. Sakarilla on selkeä näkemys kilpailun ja menestymisen vaatimuksista jääkiekossa, mutta samalla tunnistaa arvomaailman mitä kasvaminen ihmisenä jääkiekon parissa antaa jokaiselle harrastajalle, jatkaa Anttonen.

 

Sakari Muotka aloittaa Juniori-Jukurien valmennuspäällikkönä 1.5.2022 alkaen.

 

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
Toiminnanjohtaja

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385