KORONAOHJEET TOIMINTAAN

17.12.2021

Maanantaina 20.12.2021 Mikkelin sisäliikuntatiloissa otetaan käyttöön koronapassin tarkastus.

 

Tämä tarkoittaa jäähalliin tulevien 16-vuotiaiden ja sitä vanhempien ihmisten osalta sitä, että koronapassi tulee esittää aina halliin saapuessa. Täten U16 ja nuorempien sarjoissa ja harjoituksissa pelaajilta (ml. luistelu- ja kiekkokoulut) ei koronapassia kysytä, mutta kaikilta muilta halliin tulevilta se kysytään. Joukkueiden toimihenkilöt hoitavat koronapassin tarkistuksen omalta ryhmältään.

Tarkastus toteutetaan kaikissa tapahtumissa; harjoitukset, ottelutapahtumat, turnaukset yms. Tarkistus suoritetaan halliin saapumisen yhteydessä. Tarkastus koskee kaikkia halliin saapuvia henkilöitä; pelaajia, toimihenkilöitä, tuomareita yms. (pois lukien palkkasuhteessa oleva henkilöstö ja ammattiurheilijat).

Koronapasseista ei saa tietosuojan vuoksi pitää mitään listaa ja niiden tietojen kerääminen mihinkään tietoihin ylös on laitonta. Näin ollen passi tarkastetaan jokainen kerta kun halliin saavutaan.

 

Mikään muu kuin EU:n virallinen digitaalinen tai tulostettu paperinen (QR-koodillinen) koronapassi ei kelpaa. Puhelimella sähköisen koronapassin saa Omakannasta, tulostetun version saa omakannan lisäksi myös kaupungin nimeämästä paikasta (jos ei ole esim. pankkitunnuksia henkilöllisyyden varmistamiseksi Omakantaan kirjautumiseksi). Millään muilla lääkärintodistuksilla, testituloksilla tms. ei voi korvata koronapassia.

 

Ohjeistusta tarkennetaan ja siitä informoidaan Juniori-Jukurit ry:n joukkueita ja jäseniä joulun aikana, mikäli lisäohjeita tulee.

Toiminta koskee kaikkia kalevankankaan halleja.

Joulun aikana ei yleisöllä pääsyä halliin harjoitusten aikana. Vanhemmat saattaa lapsensa ovelle. 

 

  • Koronpassin käyttöönotto ohjeet täältä: https://stm.fi/koronapassi
  • Jos koronpassi käytössä, tarkistamme vain koronapassin voimassa olon, emme voi seurana kysyä henkilöllisyystodistusta. Vain virallinen järjestyksenvalvoja voi kysyä henkilöllisyys todistuksen.

 

 

 

LISÄTIETOJA:

Tuomas Anttonen
Toiminnanjohtaja
Juniori-Jukurit ry

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi

044 986 2385