NÄIN VOIT TUKEA JUNIORI-JUKURIEN TOIMINTAA

19.11.2021

 

Juniori-Jukurien yhteistyökumppanit tarjoaa etuja ja mahdollisuuksia jäsenistölle. Tämä lisäksi alla on kirjattuna kuinka pystyt tukemaan Juniori-Jukurien toimintaa.

 

LIITY JUNIORI-JUKURIEN KANNUSTAJAKSI

Liity mukaan Juniori-Jukurien kannustajaksi. Omien bonus ostojesi lisäksi, kerrytät samalla ostoja Juniori-Jukureille. Jokainen Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistaja saa pidettyä omat bonukset. Nyt kannattaa liittyä jäseneksi, paperisia liittymislomakkeita löytyy jäähallilta, mutta liittymisen seuramme kannustajaksi voi tehdä myös sähköisesti osoitteessa www.s-kanava.fi

Lue lisää täältä.

 

KESKITÄ OSTOKSESI CARLSONILLE JA HOCKEY BASEEN

Keskittämällä ostoksesi Carlsonille sekä Hockey Baseen saat etuja ostoista jäsenhinnoin ja samalla tuet Juniori-Jukureita. Hockey Basessa on seurahinnat tuotteille kun mainitset olevasi Juniori-Jukurien jäsen. Carlsonilla saat 15 % edun normaalihintaisista urheiluvälineistä ja 10 % edun normaalihintaisista urheilujalkineista ja -tekstiileistä.

Muista mainita ostojen yhteydessä olevasi Juniori-Jukurien jäsen.

 

OSTA JYVÄPALA LEIPÄÄ

Suur-Savon kaupoissa on myynnissä Jyväpalapusseja, joiden myynnistä Suur-Savo lahjoittaa 20snt jokaisesta pussista Juniori-Jukurien toimintaan. Käy kaupassa ja laita suu vehnäselle.

 

 

LISÄTIETOJA

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
Toiminnanjohtaja

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385