JUNIORI-JUKURIT JA MAHL ALOITTAA YOUNG GUNS EASY HOCKEY TOIMINNAN

17.11.2021

 

Juniori-Jukurit ry ja Mikkelin alueen harrasteliigat aloittaa yhteistyössä nuorille 2007 – 2005 syntyneille pelaajille Young Guns Easy Hockey toiminnan. Toiminta alkaa viikolle 47 ja harjoitustapahtumia on kaksi kertaa viikossa. Toinen tapahtuma järjestetään Urpolan tekojäällä keskiviikkoisin ja toinen tapahtuma Mikkelin jäähallissa sunnuntaisin.

Toiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille pysyä lajin parissa matalalla kynnyksellä. Toiminta on pääsääntöisesti nuorilta lähtöisin olevaa toimintaa, jossa pelaaminen on keskiössä. Nuorten toiveet otetaan huomioon toiminnassa. Tarkoituksena on saada koottua ryhmä tulevaisuudessa jääkiekkoliiton U17 / U19 sarjatoimintaan mukaan sekä tarjota mahdollisuutta osallistua tulevaisuudessa harrastekiekkosarja toimintaan. Tärkein tavoite on tarjota nuorille mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa läpi elämän.

 

MILLOIN

Keskiviikkoisin 17.30 – 19.00 Urpola tekojää
Varustus: Ristikko kypärä, kaulasuoja ja kevyt varustus.

Sunnuntaisin Mikkelin jäähalli ( Jääaika vaihtuu viikonlopun muun käytön mukaan.)
Varustus: Jääkiekkovarustus


TOIMINTA ALKAA VIIKOLLA 47

KE 24.11. klo 17:30-19:00 | Urpola tekojää

Su 28.11. klo 15.40-17.00 | Jäävuoro harjoitusjäähallissa

 

HINTA

80 € (Kausi)
Kausi kestää marraskuusta huhtikuun alkuun saakka.

 

Maksu pitää sisällään:

  • Ohjauksen
  • Vakuutuksen + SJL pelipassin (Harjoittelu)
  • Harjoitukset

Mikäli ryhmä osallistuu toimintakauden lopussa mahdollisiin muihin tapahtumiin, nämä laskutetaan erikseen.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen avulla. Henkilötunnus tarvitaan pelipassin / vakuutuksen hankintaa varten. Ilmoittautumisen jälkeen kaikki ilmoittautuneet lisätään My Club järjestelmään, jota kautta kulkee informaatio harjoituksista ja muusta viestinnästä.

Ilmoittaudu mukaan google Forms lomakkeella tästä.

 

LISÄTIETOJA

 

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
Toiminnanjohtaja
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385

Eetu Sviili
Mikkelin alueen harrasteliigat
Nuorisovastaava
eetu(at)mahl.fi
044 985 7929