JUNIORI-JUKURIEN VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ REKRY VALMIS

27.10.2021

 

Juniori-Jukurien valmennuspäällikkö haku on saatu valmiiksi. Valmennuspäällikkö hakemuksia saapui yhteensä 15 kappaletta. Hakemusten perusteella seura suoritti haastattelukierrokset, josta valikoitui seuralle uusi valmennuspäällikkö.

 

” Olemme erittäin tyytyväisiä rekrytointiprosessiin. Saimme paljon laadukkaita hakemuksia eripuolelta Suomea. Paikka selvästi kiinnosti ja Juniori-Jukureiden kiinnostavuus on nousussa. Hakuprosessin kautta saimme ratkaisun, joka tukee seuran strategiaa ja visiota. Haluamme olla suomen kiinnostavin ja laadukkain junioriorganisaatio, johon luotamme uuden valmennuspäällikön tuovan oman osaamisensa.” – Tuomas Anttonen, Toiminnanjohtaja.

 

Uusi valmennuspäällikkö aloittaa tehtävässään kuluvan kauden jälkeen, kun edelliset työvelvoitteet ovat ohi. Tämän kauden osalta seura jakaa valmennuspäällikön urheilutoiminnan tehtäviä sisäisesti, joista tiedotetaan jäsenistöä erikseen.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385