VESA PANTZAR JUNIORI-JUKURIEN UUDEKSI TAITOVALMENTAJAKSI

14.8.2021

 

Juniori-Jukurit ry on valinnut uudeksi taitovalmentajaksi Vesa Pantzarin. Vesa on pitkän linjan mikkeliläinen kiekkovaikuttaja. Vesalla on laajasti kokemusta eri juniorivaiheen ikäluokista, edustusorganisaatiosta sekä Junioripäällikön tehtävistä seurassamme. Vesku aloitti uransa valmennustehtävissä Juniori-Jukureissa jo kaudella 2005-2006. Matkan varrella Vesa on toiminut mm. U20 joukkueen valmennuksessa sekä Mestis Jukureiden valmennustiimissä. Vesa Pantzar on toiminut seuran junioripäällikkönä kausilla 2007-2010.

 

Vesa Pantzar on suorittanut ammattivalmentajatutkinnon, sekä muita jääkiekkoliiton valmentajatutkintoja.

 

Vesa on tehnyt pitkään töitä jääkiekon parissa. Veskulla on näkemystä laajasti eri ikäluokista, niin lapsivaiheesta kuin kilpakiekosta. Vesku pystyy auttamaan sekä oman seuramme että yhteistyöseurojen valmentajia omalla kokemuksellaan. Olemme erittäin iloisia että Vesku saatiin mukaan taitovalmentajan tehtävään, kertoo toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

 

Vesan toimenkuvaan Juniori-Jukureissa kuuluu rekrytointivaiheen ikäryhmät. Vesa toimii seurassamme leijonakouluissa, ja seuramme U9 ja U10 ikäluokkien mukana. Taitovalmentajan toimenkuvaan kuuluu myös yhteistyöseurojen toiminta LKK – U12 ikävaiheessa.

 

Vesa Pantzar aloittaa uudessa tehtävässä elokuun aikana. Taitovalmentaja hanke toteutetaan yhdessä jääkiekkoliiton ja yhteistyöseurojen kanssa. Osa Vesan työajasta kohdentuu yhteistyöseuroihin.

 

Palkkaus on osa Juniori-Jukurien strategiaa, haluamme olla suomen kiinnostavin ja laadukkain junioriorganisaatio. Vesan palkkaus lisää panostusta pienemmän pään toimintaan ja etenkin rekrytoiminnan kehittämiseen.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
Toiminnanjohtaja

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385