VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ JUKKA MÄKINEN SIIRTYY UUSIIN TEHTÄVIIN

12.8.2021

Juniori-Jukurien Jukka Mäkinen jättää jääkiekkokaukalot ainakin toistaiseksi.

 

Juniori-Jukurien valmennuspäällikkö Jukka Mäkinen siirtyy uusille urille. Jukka aloittaa opiskelut pääkaupunkiseudulle, ja siirtyy pois Juniori-Jukurien valmennuspäällikön paikalta.

Jukka on toiminut viimeisen kolmen kauden ajan Juniori-Jukurien taitovalmentajana sekä valmennuspäällikkönä. Jukan panos jukurikiekkoon ja jukuripolun rakentamiseen on ollut erittäin arvokasta.

– Seuran kannalta on harmi että todella kovan tason jääkiekkoammattilainen jättää seuran, mutta toivotamme Jukalle erittäin paljon onnea ja menestystä uudelle uralle. Jukan antama työpanos seuralle on ollut erittäin suuri, sekä on erittäin pidetty ja arvostettu henkilö seuramme yhteisössä. Iso kiitos Jukalle panoksesta heimolle, Juniori-Jukurien toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen kiittää.

Koko heimoperhe kiittää Jukkaa ja toivottaa menestystä elämän uusiin haasteisiin. Jukka toimii seuran työtehtävissä vielä 26. elokuuta saakka.

 

Juniori-Jukurit ry aloittaa valmennuspäällikön rekrytoinnin saman tien. Rekrytointi prosessia johtaa Toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen. Asiasta tullaan tiedottamaan lisää pian.

Jukureissa avoinna ollut taitovalmentaja rekrytointi on saatu valmiiksi ja tästä tiedotetaan myös pian.


Lisätietoja valmennuspäällikön paikasta:

Tuomas Anttonen
Toiminnanjohtaja
Juniori-Jukurit ry

tuomas.anttonen (at) juniori-jukurit.fi
044 986 2385