JUNIORI-JUKURIT RY ON UUSI TÄHTISEURA

13.4.2021

 

Juniori-Jukurit ry on saanut tunnustuksen laadukkaasta työstään lasten ja nuorten urheilutoiminnassa. Seurallemme myönnettiin Olympiakomitean, Jääkiekkoliiton ja Etelä-Savon liikunnan toimesta tähtimerkki, joka on lupaus seuratoiminnan laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen.

Tähtimerkki luovutettiin seuralle ennen Jukureiden liigaottelua. Palkinnon luovutti Jääkiekkoliiton liittohallituksen varapuheenjohtaja Jukka Toivakka. Tähtimerkkiä oli vastaanottamassa Juniori-Jukurien toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

Juniori-Jukurit ry on jääkiekkoliiton kolmastoista tähtiseura, joka on saanut toiminnastaan tähtiseuratunnuksen. Juniori-Jukurit ry kiittää kaikkia projektissa mukana olleita toimijoita. Olemme erittäin ylpeitä tästä saavutuksesta ja tunnustuksesta seuramme toimintaa kohtaan.

Tähtiseuramerkki on osa seuran uuden strategian visiota. Suomen kiinnostavin ja laadukkain junioriorganisaatio.

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Toiminnanjohtaja
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385

 

Mikä on tähtiseura?

Seuratoiminta on suomalaisen urheilun keskeisin vahvuus. Olympiakomitea kehittää sitä aktiivisesti Tähtiseura-ohjelman avulla, joka on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen luoma laatuohjelma. 

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti.

 

Olympiakomitea ja lajiliitto myöntävät tähtimerkin tunnuksena urheiluseuralle, jonka toiminta täyttää määritellyt laatutekijät seuran valitsemalla osa-alueella. Osa-alueita eli kohderyhmiä on kolme: lapset ja nuoret (vihreä tähtimerkki)aikuiset (punainen tähtimerkki) sekä huippu-urheilijat (sininen tähtimerkki). Kaikkien kolmen osa-alueen kriteerit täyttävä laatuseura saa täyden kolmivärisen tähtimerkin. Tähtiseuralla voi olla useamman kuin yhden osa-alueen tähtimerkki. 

Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. 

Lisätietoja tähtiseura laatuohjelmasta täältä.