JAAKKO HEIKKILÄ JUNIORI-JUKURIEN U18 JOUKKUEEN UUSI VASTUUVALMENTAJA

9.4.2021

 

Juniori-Jukurit on palkannut kaudeksi 2021–2022 U18 joukkueen vastuuvalmentajaksi 34- vuotiaan Jaakko Heikkilän. Jyväskylästä kotoisin oleva Jaakko Heikkilä on valmentanut viimeiset neljä kautta U20 SM sarjajoukkueita niin Espoossa kuin Jyväskylässä. Viimeiset kaksi kautta hän on valmentanut Kiekko-Espoon U20 SM joukkuetta.

 

U18 vastuuvalmentaja paikan tullessa avoimeksi, seura aloitti välittömästi uuden valmentajan rekrytoinnin. Olemme erittäin innoissamme, kun saimme Jaakon tasoisen kokeneen valmentajan mukaan heimoon.

 

” Tulen Mikkeliin erittäin positiivisin mielin ja täynnä intoa. Seura on viime vuosina ottanut selkeitä kehitysaskelia toiminnassaan eteenpäin ja haluan myös itse olla mukana auttamassa seuraa kehittymään kohti tavoitteitaan. Seurasta välittyy aito yhteisöllisyys ja yhdessä tekemisen meininki ja tähän Heimoon on hienoa päästä mukaan.

Valmentajana haluan olla mukana luomassa toimintaympäristöä, jossa voimme yhdessä auttaa pelaajia kasvamaan ihmisenä, urheilijana sekä jääkiekkoilijoina kohti omaa huippupotentiaaliaan. Uskon vahvasti menestyksen tulevan jatkuvan kehittymisen sekä pitkäjänteisen ja laadukkaan arjen kautta.” – Jaakko Heikkilä

 

Jaakko Heikkilä aloittaa U18 vastuuvalmentajana 1.5. alkaen.

 

Lisätietoja

Jukka Mäkinen
Valmennuspäällikkö

jukka.makinen(at)juniori-jukurit.fi
044 243 8924

Tuomas Anttonen
Toiminnanjohtaja

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385

 

JUHO NYKÄNEN SIIRTYY UUSIIN HAASTEISIIN

 

Juho Nykäsen valmentajasopimus U18 joukkueessa on purettu työntekijän aloitteesta. Juho saa mahdollisuuden päästä urallaan eteenpäin ja sopimus purettiin hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kiitos Juho ajasta Mikkelissä ja onnea uusiin haasteisiin.

Juhon uusi seura tiedottaa jatkosta myöhemmin.