JUSSI HYVÄRINEN UUSI TAITOVALMENTAJAMME

17.3.2021

 

Juniori-Jukurit ry on valinnut uudeksi taitovalmentajaksi Jussi Hyvärisen. Hyvärinen on pitkän linjan mikkeliläinen kiekkovaikuttaja. Jussilla on seurassamme kokemusta laajasti eri kilpavaiheen ikäluokista ja edustusorganisaatiosta. Tämän lisäksi Jussi on toiminut sekä Kiekko-Reippaan että HPK:n junioripäällikkönä. Viimeiset kaksi kautta Jussi on toiminut 2005 ikäluokan vastuuvalmentajana.

Jussi Hyvärinen on suorittanut ammattivalmentajatutkinnon, sekä muita jääkiekkoliiton valmentajatutkintoja. Lisäksi Jussi on opiskellut liikuntapedagogiikkaa ammattikorkeakoulussa.

 

” Jussilla on iso Jukurisydän, ja hänellä on intohimoa kehittää seuraa ja seurayhteisöä eteenpäin. Olemme innoissamme kun saamme Jussin tasoisen ammattilaisen kehittämään Etelä-Savolaista kiekkoilua.” Tuomas Anttonen, Toiminnanjohtaja.

 

” Olen kiitollinen, että vallitsevassa tilanteessa on yleensä mahdollista tarttua näin mielenkiintoiseen työtehtävään kasvattajaseuran alaisuudessa. Odotan innolla, että pääsen tukemaan lasten-, ja nuorten toiminnan alkuvaiheita sekä heidän valmentajiaan niin Mikkelissä kuin lähialueen yhteistyöseuroissa.”

 

Jussin toimenkuvaan Juniori-Jukureissa kuuluu rekrytointivaiheen ikäryhmät. Jussi toimii seurassamme leijonakouluissa, ja seuramme U9 ja U10 ikäluokkien mukana. Taitovalmentajan toimenkuvaan kuuluu myös yhteistyöseurojen toiminta LKK – U12 ikävaiheessa.

 

Jussi Hyvärinen aloittaa uudessa tehtävässä 1.5. alkaen. Taitovalmentaja hanke toteutetaan yhdessä jääkiekkoliiton ja yhteistyöseurojen kanssa. Osa Jussin työajasta kohdentuu yhteistyöseuroihin.

Palkkaus on osa Juniori-Jukurien strategiaa, haluamme olla suomen kiinnostavin ja laadukkain junioriorganisaatio. Jussin palkkaus lisää panostusta pienemmän pään toimintaan ja etenkin rekrytoiminnan kehittämiseen.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry
Toiminnanjohtaja

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385