PAIKALLINEN HARRASTUSTUKI 2020 ON NYT HAETTAVISSA

18.1.2021

Mikkelin kaupunki on saanut OKM:n erityisavustusta Harrastustuki 2020 -hankkeeseen. Avustuksella tuetaan 7-15 -vuotiaiden lasten ja nuorten mahdollisuutta harrastaa urheiluseurassa vuoden 2020 aikana.

Tukea voi hakea myös harrastamiseen Juniori-Jukureissa. Tukea varten on täytettävä alla oleva hakemus. Tutustukaa hakemuksen sisältöön ja täyttäkää se huolellisesti. Hakemisessa kannattaa olla nopea, sillä niitä käsitellään saapumisjärjestyksessä, niin kauan kuin tukea riittää. Päätökset tuen saajista tekevät Juniori-Jukureiden edustajat. Tukea harrastamisen perustoimintaan voi saada enintään 50€ kuukaudessa. Tukisummissa huomioidaan lasten ikäkausivaihe, sekä joukkueen kuukausimaksujen suuruus.

Hakemuksen voi toimittaa joko sähköpostitse osoitteeseen tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi (viestin otsikoksi Harrastustuki 2020) tai paperiversiona juniori-Jukureiden postilaatikkoon, harjoitushallin vieressä.

Tukihakemuksen lomakkeet löytyvät seuran materiaalipankista täältä.

 

Lisätiedot:

Tuomas Anttonen

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385