JUKKA MÄKINEN JUNIORI-JUKURIEN VALMENNUSPÄÄLLIKÖKSI

18.12.2020

Juniori-Jukurit Ry:n hallitus on valinnut uudeksi valmennuspäälliköksi Jukka Mäkisen. Jukka on toiminut viime kausien aikana seuran taitovalmentajana. Jukka aloittaa uudessa työssä 1.5.2021 alkaen, kun nykyinen taitovalmentajahanke päättyy.

Jukka Mäkinen siirtyi Mikkeliin taitovalmentajaksi kauden 2018 alkaessa. Sitä ennen hän on toiminut pääkaupunkiseudulla eri seura- ja valmennustehtävissä vuodesta 2012 asti. Jukalla on vahva pelaajatausta eri juniorijoukkueista. Hän on kouluttautunut taitovalmentajahankkeen aikana liikunnan ammattitutkinnolla. Tämän lisäksi Jukka opiskelee työn ohessa kasvatustieteitä Itä-Suomen yliopistossa.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Jukan työpanokseen taitovalmentajana. Vakuutuimme Jukan näkemyksistä ja ajatuksista seuran tulevaisuudesta, niin lapsi- kuin kilpavaiheessa. Näemme että Jukka on oikea henkilö viemään seuran urheilutoimintaa eteenpäin, kohti strategian mukaista visiota, kertoo seuran toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen.

Tuntuu hyvältä jäädä Mikkeliin ja päästä jatkamaan työtä mitä on useampi vuosi jo yhdessä tehty. Otetaan yhdessä seurana seuraava steppi, ja on hienoa päästä olemaan osa sen tekijöitä. Valmennuspäällikön tehtävä tuntuu hyvältä jatkumolta itselleni, ja on hienoa päästä toimimaan seurassa, joka on yhteisöllinen ja kehittyvä, kertoo Jukka Mäkinen

Jukka aloittaa valmennuspäällikkönä 1.5.2021 alkaen. Kevään aikana Jukka vie taitovalmentajaprojektin loppuun, jonka jälkeen aloittaa uudessa työtehtävässä.

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry – Toiminnanjohtaja
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385