VILLE SUOVALKAMA VALITTU JÄÄKIEKKOLIITON ALUEVALMENTAJAKSI

27.11.2020

 

Juniori-Jukurien pitkäaikainen valmennuspäällikkö Ville Suovalkama on valittu Suomen Jääkiekkoliiton aluevalmentajaksi Keskimaa ja Kymi-Saimaa alueille. Toimialueena toimii Jyvässeudun ja Etelä-Savon seurayhteisöt. Suovalkama siirtyy uusiin työtehtäviin 1.1.2021 alkaen, ja näin olleen jättää paikan Juniori-Jukurien valmennuspäällikkönä.

Ville Suovalkama on toiminut Juniori-Jukurien valmennuspäällikkönä 15- vuoden ajan. Koko organisaatio on ottanut määrätietosia askelia eteenpäin näiden vuosien aikana. Siitä kuuluu iso kiitos Villen työpanokselle.

Koen että olen ollut etuoikeutetussa asemassa, kun olen saanut olla mukana rakentamassa Jukuripolkua näin pitkän ajanjakson. Vuosiin on mahtunut vähintäänkin yhden kirjan verran tavaraa. Aloittaessani Jukureiden toimintaympäristö ja organisaatio olivat hyvin erilaisia, kuin nykyään. Siitä huolimatta monta haasteetta on selätetty matkan varrella ja kehityskäyrä on ollut nouseva koko ajan. Lisäksi viime vuosien Liiga-aika on antanut mahdollisuuden kehittyä Suomi-Kiekon eturiviin myös junioripuolella. Nyt on kuitenkin henkilökohtaisesti aika siirtyä eteenpäin ja todeta, että kaikki on annettu Jukureiden eteen. Samalla olen aivan varma, että kehitys tulee jatkumaan jatkossakin ja uusia steppejä otetaan tulevaisuudessakin. Jukureissa on iso määrä osaamista ja innostuneita ihmisiä, jotka pitävät siitä huolen.

Kiitän nöyrästi Juniori-Jukureita sekä kaikkia Jukureissa eri rooleissa toimineita henkilöitä, joiden kanssa olen saanut työskennellä vuosien aikana. Yhdessä olemme saaneet paljon aikaan. Samalla olen saanut mahdollisuuden myös kehittää itseäni ja olla mukana monenlaisissa projekteissa niin Etelä-Savossa kuin valtakunnallisestikin. Vaikka sinikeltainen vaihtuu omalta osaltani nyt sinivalkoiseen, on sydämessäni aina paikka Viikinki-logolle.

– Ville Suovalkama –

 

Seura tulee määrittelemään urheilutoiminnan tarpeet joulukuun aikana, jossa rakennetaan Juniori-Jukurien urheilutoiminnan organisaatio kohti tulevaisuutta. Tämän jälkeen aloitamme seuran rekry toimenpiteet.

Kevään osalta valmennuspäällikön tehtäviä jaetaan sisäisesti eri työntekijöiden kesken. Toimenkuvista ja tehtävistä tiedotetaan jäsenistöä ja toimihenkilöitä joulukuun aikana.

Juniori-Jukurit ry kiittää Villeä panoksesta mikkeliläisen jääkiekon eteen. Samalla seura toivottaa onnea uusiin haasteisiin.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry – Toiminnanjohtaja

tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385