TUOMAS ANTTONEN JUNIORI-JUKURIEN TOIMINNANJOHTAJAKSI

11.11.2020

Juniori-Jukurien hallitus ja työntekijät ovat kevään ja kesän aikana päivittäneet seuran strategian kausille 2020–2024. Uuden strategiakauden visiona Juniori-Jukurit haluaa olla Suomen kiinnostavin ja laadukkain junioriorganisaatio. Strategian ensimmäisenä toimenpiteenä Juniori-Jukurit ry on palkannut toiminnanjohtajaksi Tuomas Anttosen. Tuomas Anttonen on toiminut seuran junioripäällikkönä jo reilun kahden kauden ajan. Tehtäviin on kuulunut rekrytointivaiheen toiminta ja toiminnanjohtajan tehtävät.

Kaudesta 2021–2022 alkaen työtehtävät painottuvat toiminnanjohtajan rooliin täysipäiväisesti. Toiminnanjohtajan tehtävänä on vahvasti lähteä viemään organisaatiota kohti visiota ja varmistaa, että tarvittavat kehitysaskeleet otetaan.

Toiminnajohtajan vastuulla on luoda resurssit urheilutoiminnan kehittämiselle, jotta Juniori-Jukurit voi pyrkiä vision mukaiseen toimintaan tulevalla strategiakaudella.

Seura on viime kausien aikana ottanut isoja kehitysaskelia eteenpäin. Liiganousun myötä myös junioritoiminta on kehittynyt kohti Liiga-organisaatiota. Seuran jäsenmäärä joukkuetoiminnassa on kasvanut yli 20 %:a viimeisen neljän kauden aikana. Leijonakouluissa lapsimäärä on lähes kaksinkertaistunut. Seuran panostus kilpavaiheen valmennukseen on tuottanut urheilullista menestystä niin joukkuetoiminnassa kuin pelaajakehityksessä.

 

JUNIORI-JUKURIT RY STRATEGIA KAUDELLE 2020-2021

Seuran uusi strategia kausille 2020–2024 ja sen toimenpiteet esitellään joukkueille, toimihenkilöille ja vanhemmille kauden aikana joukkueiden yhteisissä kokoontumisissa kun koronatilanne sen sallii.

 

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit ry – Toiminnanjohtaja
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385