CARLSON JA HOCKEY BASE JATKAVAT JUNIORI-JUKUREIDEN PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANINA

28.5.2020

Juniori-Jukurit ry jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Carlsonin sekä kaksi kautta mukana olleen Hockey Base Mikkelin kanssa.  Carlson ja Hockey Base Mikkeli toimivat jatkossa Juniori-Jukureiden paikallisina jälleenmyyjinä. Uusi yhteistyösopimus kattaa kaudet 2020-2023.

 

Yhteistyö Carlsonin kansssa on toiminut jo vuosien ajan hyvin. Olemme iloisia, että seuralla on paikallinen yhteistyökumppani tukemassa lasten ja nuorten kasvua ihmisinä sekä jääkiekkoilijoina.

Carlson on yksityinen perheyritys, jonka tärkeinä arvoina ovat vastuullisuus ja välittäminen. Nuorten kasvatustyö on yritykselle tärkeä asia.

”Näinä erikoisina, poikkeusaikoina korostuu entisestään yhteisöllisyys ja kaverista välittäminen. Juniori-Jukurit tekee  omalta osaltaan arvokasta työtä lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoiminnan parissa. Lisäksi seurassa on positiivinen ja kannustava ilmapiiri.   Yhtenäiset, kestävät seuravaatteet luovat omalta osaltaan niin joukkue kuin me -henkeä. Tässä yhteistyössä on ilo olla mukana.” –  toteaa Carlson tavaratalonjohtaja Taru Kuosma.

 

Hockey Base tarjoaa laadukasta palvelua seuran jäsenistölle. On hienoa jatkaa yhteistyötä valtakunnallisesti merkittävän kumppanin kanssa.

Hockey Base on vuonna 2011 perustettu Suomen ensimmäinen vain jääkiekkoon keskittynyt myymäläketju. Myymälöissä panostamme ja korostamme myyjiemme ammattitaitoa ja mahdollisuutta yksilöllisesti räätälöityihin ratkaisuihin varusteiden hankinnassa.

”Näemme Juniori-Jukureiden kehittyneen ja kehittyvän koko ajan. Haluame olla aktiivisesti mukana tässä yhteistyössä. Hockey Base Mikkeli lupaa koko heimoperheelle asiantuntevaa ja monipuolista palvelua varustehankintoihin, pohjoismaiden parhaasta jääkiekon erikoiskauppaketjusta.” – toteaa Hockey Base Mikkelin vastuumyyjä Mika Parkkinen.

 

Carlson ja Hockey Base tarjoavat Juniori-Jukureille vaivattoman, ammattitaitoisen sekä laadukkaan toimijan. Pyrimme hyvässä yhteistyössä kehittämään toimintamalleja, joilla pystymme jatkossa yhä laadukkaammin palvelemaan koko seuran tarpeita, niin joukkueita kuin pelaajiakin eri ikävaiheissa.

Seuran varustetoimittajana jatkaa Bauer, jonka kanssa seuralla on varustesopimus kauteen 2023 asti.

Katso seura-asujen uudistunut Bauer mallisto täältä.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385