TIEDOTE: KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSIA SEURATOIMINTAAN 19.3.2020 ALKAEN

20.3.2020

Koronavirus on mullistanut päivittäisen elämämme ja valtioneuvosto on todennut Suomen olevan poikkeusoloissa. Tämän johdosta Juniori-Jukureiden hallitus on tehnyt päätöksiä seuratoiminnan jatkon kannalta.

Olemme tarkastelleet Suomen hallituksen sekä viranomaisten ohjeistuksia, Mikkelin kaupungin toimenpiteitä sekä jääkiekkoliiton ohjeistuksia seuroille.

Juniori-Jukurit ry hallitus on arvioinut seuran tämän hetkistä tilannetta, ja tehdyillä päätöksillä pyrimme varmistamaan seuran laadukkaan tulevaisuuden niin toiminnan kuin talouden kannalta.

 

HUHTIKUUN SEURAMAKSU

Juniori-Jukurit ry hallituksen päätöksellä, seura laskuttaa kaikilta joukkueilta puolet huhtikuun seuramaksusta. Joukkueiden rahastonhoitajat laskuttavat seuramaksut My clubin kautta huhtikuun alussa.

Joukkueet voivat myös vanhempien ja toimihenkilöiden yhteisellä päätöksellä maksaa seuramaksut joukkueen kaudelta kertyneistä varoista, mikäli joukkueen talous antaa siihen mahdollisuuden.

Seuramaksuilla kustannetaan seuran kiinteitä kuluja, joita syntyy jatkossakin toiminnan ollessa tauolla. Seura pyrkii jatkossa minimoimaan kiinteät kustannukset kaikin keinoin.

Ymmärrämme, että perheissä voi koronaviruksen aiheuttamien muutosten takia olla taloudellisesti vaikeaa, ja pyrimme parhaan kykymme mukaan tarvittaessa järjestämään seuramaksuille lisämaksuaikaa tai myöntämään huojennusta. Seuramaksuissa ole yhteydessä Junioripäällikköön.

 

JOUKKUEMAKSUT

Joukkueita ohjeistetaan minimoimaan kaikki mahdolliset joukkuetoiminnasta syntyvät kulut. Mikäli joukkueella on tarpeellista periä maksuja huhtikuulta, kauden 2019-2020 joukkuetoiminnasta syntyneihin kuluihin, toivotaan kaikkien vanhempien ymmärtävän tilanteen.

Usealla joukkueella syntyi säästöjä kauden loppumisesta, mutta osalla joukkueista syntyi myös tulojen menetyksiä. Mikäli joukkueen talous antaa mahdollisuuden, suosittelemme että huhtikuusta ei joukkumaksun osuutta kerätä.

Joukkueiden talousasioissa, joukkueita auttaa Aila Tarkiainen sekä seuran Junioripäällikkö.

 

ENSI KAUDEN JOUKKUEET

Seuran U18 ja U16 Try Out tapahtuma on peruttu 9.4.2020. Pelaajavalinnat tulevan kauden joukkueisiin tehdään maalis-huhtikuun aikana.

Tulevalle kaudelle on suunnitteilla myös U17 joukkue. U18, U17 ja U16 joukkueista laitetaan täsmennettyä tietoa 2003, 2004 ja 2005 ikäluokille viikon 13 aikana.

Ensi kauden muista joukkueista tiedotetaan huhtikuun aikana. Lisätietoja ensi kauden joukkueista ja pelaajavalinnoista antaa seuran valmennuspäällikkö.

 

OMATOIMINEN HARJOITTELU

Joukkueiden valmentajat tekevät maaliskuun aikana pelaajille omatoimisen harjoittelukauden suunnitelmat ja antavat malleja harjoitteluun. Harjoittelu suunnitellaan yhteistyössä ikäkausijoukkueiden vastuuvalmentajien, valmennuspäällikön sekä taitovalmentajan kanssa.

 

JÄÄHALLIT JA VARUSTEKUIVARIT

Tällä hetkellä sekä harjoitushallista että kilpahallista on sulatettu jäät pois. Jäähalleissa tehdään huoltotoimenpiteitä. Tämän hetken tiedon mukaan, jäät ovat käytössä seuraavan kerran ensi kauden alkaessa, mutta asiaa tarkastellaan tilanteen edetessä yhteistyössä kaupungin kanssa.

Joukkueiden varustekuivareiden kanssa ei kannata hätäillä. Turhia kokoontumisia tulee välttää. Joten mikäli pelaajilla / joukkueilla ei ole pakottavaa tarvetta mennä jäähallille, niin suosittelemme pysymään poissa. Mikäli on tarvetta hakea varusteita, olkaa yhteydessä omaan joukkueenjohtajaan tai seuran junioripäällikköön.

 

SEURAN PÄÄTTÄJÄISET

Seuran yhteiset päättäjäiset ovat tämän kauden osalta peruttu. Seuraamme tilannetta ja mikäli poikkeusoloihin tulee muutoksia, tilannetta tarkastellaan uudestaan.

Kauden 2019-2020 palkitseminen tullaan tekemään, muilla keinoin kesän 2020 aikana. Seura koordinoi yhdessä joukkueiden kanssa, omien peliryhmien kauden päätöstapahtumia. Heti kunhan poikkeusolot ja tilanne antaa siihen mahdollisuuden.

 

KESÄKAUSI TOUKOKUU-HEINÄKUU

Maksut toukokuun ja kesän osalta tarkastellaan hallituksen toimesta huhtikuun aikana. Samalla hallitus pohtii muita mahdollisia toimenpiteitä mikäli poikkeusolot jatkuvat.

 

Juniori-Jukurit ry hallitus

Lisätietoja:

Antti Laakso
Puheenjohtaja
antti.laakso(at)juniori-jukurit.fi
040 036 8492

Tuomas Anttonen
Junioripäällikkö
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi
044 986 2385