TIEDOTE: JUNIORI-JUKURIT RY KORONAVIRUS- OHJEISTUS SEURATOIMINNAN JATKAMISEEN 13.3. ALKAEN

13.3.2020

Juniori-Jukureiden hallitus ja työntekijät on tehnyt päätöksiä koronavirustartunnan leviämisen ehkäisemiseen viranomaisten ja Jääkiekkoliiton hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.

Juniori-Jukurit ry hallitus on arvioinut tilannetta ja tehdyillä päätöksillä haluamme omalta osaltamme ennaltaehkäistä tartunnalle altistumista

 

KEVÄÄN OTTELUTAPAHTUMAT

Kaikki jääkiekkoliiton alainen sarjatoiminta päättyy tämän kauden osalta Jääkiekkoliiton hallituksen päätöksellä.

Tämän lisäksi kaikki seuran harjoituspelitapahtumat perutaan kevään osalta. Joukkueet eivät voi pelata harjoituspelejä tämän kauden aikana.

Omat turnaukset on peruttu kevään osalta. Turnausten siirtoa syksylle selvitetään yhdessä joukkueiden kanssa. Samalla seura kieltää omia joukkueitaan osallistumasta turnauksiin muilla paikkakunnilla ja ulkomailla kevään aikana.

 

SEURAN HARJOITTELU

Kaikki seuran harjoitukset on peruttu toistaiseksi. Juniori-Jukureiden hallitus ja työntekijät arvioivat tilannetta uudelleen ma 30.3.2020, jonka jälkeen tiedotetaan jatkosta.

Suosittelemme myös välttämään ns. vapaajäillä  käymistä toistaiseksi. Seuran peli- ja taitojäät on peruttu kevään osalta.

 

MUUT KOKOONTUMISET

Kaikkia muita kokoontumisia tulee välttää toistaiseksi. Näillä tarkoitetaan vanhempainiltoja, joukkueiden omia päättäjäisiä ja muita tarpeettomia kokoontumisia. Seuran päättäjäiset on peruttu kauden osalta.

Ensi kauteen liittyvät päätökset ja ohjeistukset hoidetaan sähköisillä viestimillä joukkuekohtaisesti. Seuran Try out tapahtumien toteutumisesta informoidaan suoraan ilmoittautuneita pelaajia 30.3. jälkeen.

 

Päätökset astuvat voimaan välittömästi.

Juniori-Jukurit ry hallitus ja työntekijät.

 

Lisätietoja :

Antti Laakso
Puheenjohtaja
antti.laakso(at)juniori-jukurit.fi
040 036 8492

 

Tuomas Anttonen
Junioripäällikkö
tuomas.anttonen(at) juniori-jukurit.fi
044 986 2385

 

Ville Suovalkama
Valmennuspäällikkö
ville.suovalkama(at)juniori-jukurit.fi
044-5406560

 

Jukka Mäkinen
Taitovalmentaja
jukka.makinen(at)juniori-jukurit.fi
044 243 8924