Juniori-Jukurit, Jäätori 2020 ja Meijän Mikkeli Sport lyöttäytyvät yhteen ja tuottavat luistelu- ja pipolätkätapahtumia eri puolelle kaupunkia.

4.2.2020

Helmikuussa järjestetään Mikkelissä koko perheen luistelu- ja pipolätkätapahtumia eri puolella kaupunkia. Tapahtumien järjestelyistä vastaavat Juniori-Jukurit, Jäätori 2020 sekä Meijän Mikkeli Sport -hanke. Kaikilla kolmella toimijalla on kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja nyt voimavarat päätettiin yhdistää.

Tapahtumat liittyvät Suomen Jääkiekkoliiton sekä Liigan valtakunnalliseen Pipolätkäviikkoon. Tavoitteena on saada lajille näkyvyyttä ja innostaa koko kansa liikkumaan ja nauttimaan pipolätkästä ulkojäillä keskellä kauneinta talvea. Tapahtumat ovat maksuttomia.

Juniori-Jukurit ry on järjestää tapahtumien yhteydessä Leijona-luistelukoulun. Leijonaluistelukouluun tultaessa ei tarvitse olla aiempaa luistelutaitoa. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan lasten kanssa.

Event Production Finland Oy:n Mikko Romo ja Ville Asikainen ovat vuosien ajan tuottaneet koko perheen Jäätori-tapahtumia torilla ja kaupungin lähikentillä. Luvassa mukavaa yhdessäoloa ”Jäätorihengessä”.

Meijän Mikkeli Sport -hankkeen Tuu koittaa! -aikuisten liikuntakoulu on järjestänyt eri lajeihin tutustumisia yhdessä hankkeessa mukana olevien urheiluseurojen kanssa. Näissä tapahtumissa ohjataan, opastetaan ja kannustetaan aikuisia luisteluun ja pipolätkään.

 

Tapahtumapäivät ja paikat ovat:

to 6.2. klo 18.00-19.30 Tupala

ti 11.2. klo 18.00-19.30 Rantakylä

pe 14.2. klo 18.00-19.30 Urpola (Ystävänpäivätapahtuma)

to 20.2. klo 18.00-19.30 Lähemäki

Varusteina luistimet, kypärä (myös aikuisilla) ja maila pelejä varten.

 

Lisätietoja:

Tuomas Anttonen                      Mikko Romo                                 Heikki Siitonen

Juniori-Jukurit                             Jäätori 2020                                  Meijän Mikkeli Sport

044 986 2385                                045 238 2568                                044 342 0051