JUHO NYKÄNEN B NUORTEN PÄÄVALMENTAJAKSI | B JA C NUORTEN VALMENNUSJOHTO KOOSSA

3.2.2020

B-nuoriin valmentajat Savonlinnasta

Jukurien B-nuorten päävalmentajaksi on nimitetty SaPKon A-nuorten päävalmentajana edelliset kolme kautta toiminut Juho Nykänen Savonlinnasta.
Nykänen on jo aiemmin tehnyt yhteistyötä Jukurien nykyisten A- ja B-nuorten valmentajien kanssa, joten hänellä on ennestään selkeä kuva Jukurien arvomaailmasta ja toimintatavoista.

B-nuorten apuvalmentajaksi on valittu niin ikään SaPKo-taustainen Joel Pasonen, joka on aiemmin työskennellyt Nykäsen apuvalmentajana. Pasonen on tällä kaudella työskennellyt Pelicansin junioreissa. Sekä Nykänen että Pasonen suorittavat parhaillaan kansainvälistä valmentajatutkintoa Vierumäellä. B-nuorten maalivahtivalmentajana jatkaa Teemu Pulkkinen.

Tervetuloa Juho ja Joel Mikkeliin.

Hyvärinen, Vaarasuo ja Vuokio luotsaavat C1- ja C2-nuoria

C1-05 joukkueen päävalmentajaksi on nimitetty Jussi Hyvärinen, joka näin ollen jatkaa vuonna 2005 syntyneiden ikäluokan kanssa myös ensi kaudella. Kokeneen Hyvärisen aisapariksi tulee Janne Vaarasuo, joka on toiminut tällä kaudella C1-04 päävalmentajana.
Hyvärinen ja Vaarasuo ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo kuluvalla kaudella, joten yhteiset toimintatavat ovat tuttuja.

C2-06 päävalmentajana toimii ensi kaudella Juuso Vuokio, joka jatkaa vuonna 2006 syntyneiden pelaajien valmentamista.
​​​​​​​
C1 ja C2 joukkueiden valmennustiimejä täydennetään kevään aikana, kun D-C-junioreiden joukkuemäärät ovat selvillä.

 

Edustuksen sekä A-Nuorten valmennus julkistettu

Juniori-Jukureissa kolme kautta B- nuoria valmentajut Vuoden valmentaja Tommo Nukari siirtyy A-Nuorten päävalmantajaksi. Juniori-Jukurit kiittää Tommoa upeasta työstä Juniori-Jukureiden palveluksessa ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin.

B-nuorissa viisi kautta apuvalmentajana toiminut Aki-Petteri Pöyry siirtyy A-Nuorten valmennustiimiin. Kiitos Aksulle vuosista Juniori-Jukureiden mukana ja onnea uusiin haasteisiin.

Katso koko uutinen Liigan sekä Junioreiden valmennuksesta täältä.