JUNIORI-JUKURIT JA SUUR-SAVON OSUUSPANKKI JATKAVAT YHTEISTYÖTÄ

17.9.2019

Juniori-Jukurit ry jatkaa yhteistyötä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Suur-Savon Osuuspankin kanssa. Yhteistyö on toiminut jo vuosien ajan hyvin, ja olemme iloisia että seuralla on maakunnallinen yhteistyökumppani tukemassa eteläsavolaisten lasten ja nuorten jääkiekkotoimintaa.

Juniori-Jukurit haluaa olla vahva maakunnallinen junioriseura, yhteistyö eri alueen seurojen ja paikkakuntien kanssa on tärkeässä osassa tulevaisuutta. Tällä hetkellä seuran sateenvarjotoiminnan kautta pyritään tarjoamaan jokaiselle maakunnan lapselle ja nuorelle mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja tavoitella unelmiaan jääkiekon parissa. Seura on aktiivisesti ollut mukana jääkiekon levittämisessä myös alueille, jossa ei vielä ole ollut jääkiekkotoimintaa tai jäähallia.

Yhteistyön avulla pystytään pitämään jääkiekkoharrastuksen kustannukset mahdollisimman matalina aloitusvaiheessa. Juniori-Jukureiden leijonakoulut on hyvä esimerkki matalankynnyksen toiminnasta, jossa lapset tutustuvat liikuntaan mielekkäässä ja turvallisessa ympäristössä. Seuran slogan ”Kasva kiekkoon – kasva elämään”, kertoo seuran toiminta-ajatuksesta. Seuratoiminnassa haluamme ensisijaisesti kohdella harrastajia lapsina ja nuorina, sekä tukea heidän kasvua ja kehitystä. Juniori-Jukurit tarjoaa hyvän kasvualustan elämään sekä kaukalossa että sen ulkopuolella.

Suur-Savon Osuuspankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius kiittelee Juniori-Jukureita hyvästä yhteistyöstä ja kertoo, että pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Suur-Savon Osuuspankki haluaa olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä. Yhteiskuntavastuu näkyy pankin kaikessa toiminnassa, mm. yhteistyökumppanuutena eri seurojen kanssa. Waseniuksen mukaan painopisteessä on lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen: ”Alueemme seurat tekevät tärkeää työtä lasten ja nuorten parissa – haluamme olla mukana tukemassa tätä tehtävää. On hienoa, että Juniori-Jukurit kehittää jatkuvasti toimintaansa laajemmalle maakuntaan.” Wasenius vinkkaa, että Suur-Savon Osuuspankin omistaja-asiakkaat saavat 10 euron alennuksen leijonakouluista (leijonaluistelukoulu, leijonakiekkokoulu, G-12 juniorit).