Juniori-Jukurit ry tiivistää yhteistyötä muiden kymi-saimaa alueen seurojen kanssa

31.8.2019

Juniori-Jukurit ry:llä on ollut voimassa oleva pelaajaliikennesopimus KaPa-51:n (Kangasniemi), PiPS:n (Pieksämäki) ja Warkiksen (Varkaus) kanssa. Yhteistyö on kattanut seurojen välisen pelaajaliikenteen lisäksi myös muunlaista yhteistyötä kuten yhteisiä valmentajakoulutuksia sekä Juniori-Jukureiden taitovalmentajapalveluiden tarjoamista yhteistyöseuroihin.

Jatkossa yhteistyötä tiivistetään myös Juniori-SaPKon (Savonlinna) ja RU:n (Rantasalmi) kanssa muodostamalla kuuden seuran yhteinen pelaajaliikennesopimus. Tällä yhteistyöllä on tavoitteena vahvistaa alueen yhteistyötä seurojen välillä ja helpottaa pelaajaliikennettä ilman, että seurojen oma identiteetti ja päätäntävalta heikentyvät millään tavalla. Tällä uudella pelaajaliikennesopimuksella mahdollistetaan juniori-pelaajien helpompi liikkuminen seurojen välillä, molempiin suuntiin esimerkiksi mahdollisissa loukkaantumis- ja sairastumisaalloissa.

Ensisijaisesti Jukurit, KaPa-51, PiPS ja Warkis sopivat keskenään mahdollisesta pelaajaliikenteestä ja tämän jälkeen Juniori-SaPKon ja RU:n kanssa. Mahdollisista pelaajasiirroista neuvottelevat aina seurojen työntekijät, Jukurien valmennuspäällikkö Ville Suovalkama ja Juniori-SaPKon junioripäällikkö Joni Kotilainen sekä muiden seurojen valmennusvastaavat.

Kaikki päätökset tehdään vahvasti yhteistyössä ja tasa-arvoisesti ilman, että kummankaan seuran itsenäisyys päätösten tekoon heikkenee. Tällä sopimuksella seurat haluavat myös omalta osaltaan edistää Etelä-Savolaista yhteistyötä ja vastata avarakatseisesti tulevaisuuteen.

 

Lisätietoja:

Ville Suovalkama
Valmennuspäällikkö
Juniori-Jukurit ry
0445406560