Iltapäivä- ja maalivahtijäät 2019-2020

28.8.2019

Iltapäivä -ja maalivahtijäät 2019–2020

Juniori-Jukureiden iltapäiväjäät kaudella 2019-2020 toimivat alla olevalla tavalla. Jäät ovat joukkueen ulkopuolisia lisätapahtumaa ja niistä ei kerätä erillistä maksua (kuuluvat seuramaksuun). Myös maalivahtien osallistuminen iltapäiväjäille on sallittua ja toivottavaa. 

Maalivahtijäät

Ikäluokkien F2-D1 maalivahtijäät alkavat viikolla 36, torstaina 5.9 klo 18.10.

Maalivahtijäät ovat yleensä torstaisin, mutta mahdollisia muutoksia voi tulla hallien käytöstä riippuen. Toiminnasta vastaa seuran maalivahtivalmentaja Mika Tarvainen.             

Taito- ja pelijäät

Taito- ja pelijäät on tarkoitettu F2-D1 ikäluokkien pojille sekä C- ja nuoremmille tytöille. Jäät pyörivät iltapäivisin ja niiden tarkoituksena on tarjota jäällä monipuolista ja mielekästä tekemistä niitä haluaville. Jäille osallistuminen on vapaaehtoista ja niille voi tulla toiminnan ollessa jo käynnissä, jos esim. lapsi ei ehdi jään alkuun. Jäillä on oltava täydellinen jääkiekkovarustus.  Jokaisen tulee itse huolehtia varusteiden pukemisesta ennen jäätä.

Taito- ja pelijäillä keskeisenä tavoitteena on oppiminen tekemisen, kokeilemisen ja oivaltamisen kautta. Lajitaitoja opetellaan erilaisten harjoitemuotojen kautta esim. leikkien, pelien, kisailujen sekä ns. perinteisten harjoitteiden muodossa. Pelaamisen opettelussa kokeillaan erilaisia pelimuotoja pelin periaatteiden tai taitojen karttumisen näkökulmasta. Pelaamisessa suositaan myös entistä enemmän ns. vapaata pelaamista, jossa peliä ei liikaa ohjata ulkoa käsin.

Taito- ja pelijäistä vastaa taitovalmentaja Jukka Mäkinen ja niille saa osallistua myös ikäluokkien valmentajia.

Aikataulut (näkyvät jäävuorolistoilla, muutoksista ilmoitetaan)

Iltapäiväjäät aloitetaan viikolla 37.

Ti                        Taitojää F2-E2 klo 15.10–16.00 harjoitushalli

Ke                       Taitojää E1-D1 klo 15.10-16.00 harjoitushalli

Pe                       Pelijää F2-E2 klo 14.10–15.00 harjoitushalli

Pe                       Pelijää E1-D1 klo 15.10–16.00 harjoitushalli

 

Lisätietoja:

Jukka Mäkinen

jukka.makinen@juniori-jukurit.fi

puh. 0442438924