Luistelukoulu ja Leijonakiekkokoulu

Leijonaluistelukoulu- ja Leijonakiekkokoulu 2019–2020

Juniori-Jukureiden leijonakoulut alkaa syyskuussa, ilmoittautuminen on nyt avattu. Tervetuloa mukaan heimoon ja mukavaan jääliikuntaharrastukseen.

Toiminnan sisältö

Leijonakiekkokoulu on Suomen Jääkiekkoliiton seuroille suunnittelema luistelu- ja kiekkokoulun toteuttamismalli. Toiminta on suunnattu alle 8-vuotiaille tai harrastuksen aloittaville pojille ja tytöille. Myös vanhemmat (9-10 -vuotiaat) jääkiekon aloittajat voivat osallistua Leijonakiekkokouluun.

Luistelukoulun ja Leijona-kiekkokoulun sisältö on pilkottu kolmelle tasolle siihen osallistuvan lapsen oman lähtötason mukaan. Tämän myötä jokaisella lapsella on mahdollisuus saada alusta saakka ohjausta oman tasoisessa ryhmässä. Lapsi voi lisäksi harrastaa jääkiekkoa useamman vuoden ajan kiekkokoulussa. Ryhmien opetukselliset sisällöt on jaettu seuraavasti:

* Kasvatukselliset sisällöt

* Lajitekniset sisällöt (luistelu, kiekonhallinta ja mailatekniikka)

* Leikit ja kisat

* Pelin oppimiseen liittyvät sisällöt

Leijonakiekkokoulun ohjaajat on koulutettu Suomen Jääkiekkoliiton kiekkokouluohjaajiksi ja lisää koulutetaan joka vuosi. Ohjaajaksi haluavat saavat lisätietoja ohjaajana toimimisesta Juniori-Jukureiden junioripäälliköltä.

Leijonakoulujen harjoitusajat | Harkkahalli

Klo 10-11 Leijonaluistelukoulu
Klo 11-12 Leijonakiekkokoulu

Ilmoittaudu mukaan toimintaan täältä.

Viikottaiset ohjelmat näkyy joukkuesivujen kalenterista.

 

Juniori-Jukureissa leijonakoulut on jaettu kolmeen ryhmään:


R1 Leijonaluistelukoulu

Luisteluun painottuva ryhmä, jossa jäällä lapsen mukana voi olla myös vanhempi. Leijonaluistelukouluun tultaessa ei tarvitse olla aiempaa luistelutaitoa. Ryhmän toiminnan sisältö painottuu luistelun alkeiden oppimiseen erilaisten leikkien ja pelien avulla. Myös mailan ja kiekon käsittelyä opetellaan. Ryhmän sisällä jakaudutaan tarvittaessa useampaan tasoryhmään (esim. alkeis- ja jatkoryhmä), jotta jokaisella lapsella on mahdollisuus onnistua ja innostua lajista.

 

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle lapsen kanssa. Vastuuohjaajana toimii seuran junioripäällikkö.


R2 Leijonakiekkokoulu

Jatkoryhmä niille, jotka ovat aiemmin jo olleet R1 ryhmässä ja / tai liikkuvat ja pelaavat jo itsenäisesti jäällä. Ryhmän sisällä jakaudutaan tarvittaessa useampaan tasoryhmään, jotta jokaisella lapsella on mahdollisuus onnistua ja innostua lajista.

Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan jäälle ohjaamaan lapsia. Vastuuohjaajana toimii seuran junioripäällikkö.

Ryhmien sisällä ja R1 ja R2 ryhmien välillä voidaan siirtyä milloin tahansa kauden aikana. Alkusyksyn ensimmäisten kertojen aikana jokaiselle löydetään sopiva ryhmä.

R3 G-12

R2 ryhmän jälkeen lapsi voi siirtyä G-junioreiden ryhmään (tänä kautena 2012-syntyneet), mutta halutessaan lapsi voi jatkaa myös Leijonakiekkokoulun puolella. G:n toiminnasta lisää G:n omilta sivuilta täältä.


Aikataulut

Leijonaluistelu- ja leijonakiekkokoulu harjoittele kerran viikossa Mikkelin harjoitushallissa ja kausi kestää syyskuun aloituspäivästä (14.9.) maaliskuun loppuun (noin 25 kertaa). Kevätkauden ensimmäiset harkoitukset Su 5.1.

–          R1 Leijonaluistelukoulu sunnuntaisin klo 10.10–11.00 | Ensimmäiset sunnuntai harkat 22.9.
–          R2 Leijonakiekkokoulu sunnuntaisin klo 11.05–12.00 | Ensimmäiset sunnuntai harkat 22.9.


Varustus

Osallistumiseen vaaditaan minimivarustuksena luistimet, ristikkokypärä ja kaulasuoja. Oma maila kannattaa ottaa mukaan, mutta mailan saa myös lainaksi harjoitusten ajaksi. Harjoituksissa käytetään Juniori-Jukureiden harjoituspaitoja sekä liivejä. Varusteita voi matkan varrella hankkia lisää ja varsinkin luistelun ensiaskeleita harjoittelevien suositellaan aloittamaan em. kevyessä varustuksessa. Tällöin asusteeksi suositellaan väljää ulkoiluasua ja hanskoja.

Juniori-Jukurit ovat saaneet lahjoituksena varusteita, joita jaetaan niitä tarvitseville harjoitusten yhteydessä lainaan toimintakauden ajaksi maksutta.


Hinta

Kevätkausi 52 €

Maksu pitää sisällään:

– Seuran jäsenmaksun

– Vakuutuksen ja pelipassin.

– Ohjauksen.

– Pelitapahtumat, mahdolliset vieraspelimatkat laskutetaan erikseen

Toimintaan voi käydä tutustumassa muutaman kerran maksutta.

 

Suur-Savon Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat Juniori-Jukureiden leijonakouluista 10€ alennuksen koko kauden kausimaksusta. Muista merkata ilmoittautumisen yhteydessä asiakasomistaja etusi.


Vakuutus / seurapassi
Lapset ovat vakuutettuja toiminnan aikana SJL seurapassin kautta. Seura hankkii jokaiselle pelaajalla pelipassin Suomisport järjestelmän kautta.

Vakuutusta varten ilmoittautumislomakkeessa kysytään lapsen henkilötunnusta, joka poistetaan rekisteristä heti pelipassin oston jälkeen.

Seurapassista lisätietoja liiton sivuilta täältä. 


Ilmoittautuminen

Toimintaan voit ilmoittautu mukaan google lomakkeen kautta, täältä.

Ilmoittautumisen jälkeen, lapsi lisätään My Club järjestelmään, jonka kautta kulkee toiminnan informaatio ja viestintä.

Mukaan pääsee milloin tahansa kauden aikana.

TERVETULOA MUKAAN HEIMOON

YHTEYSTIEDOT

Lisätietoja toiminnasta:

Tuomas Anttonen
Junioripäällikkö
044 986 2385
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi

KUMPPANIT


Pelaajat