LEIJONAKOULUJEN AVAUSPÄIVÄN LA 17.9. INFO

16.9.2022

 

Lauantaina käynnistyy Juniori-jukureiden Leijonakoulut. Teitä on lapsi-vanhempi, luistelukoulu ja kiekkokoulu ryhmissä jo lähes 90 ja U8 Leijonakoulu sekä tyttökiekkokoulu mukaan laskettuna yli 130. Mukaan toimintaan pääsee myös vielä lisää porukkaa, koko kauden ajan.

 

LA 17.9 aikataulut

 

11.10-12.00 Lapsi-vanhempi Leijonakoulu

12.10-13.00 Leijonaluistelukoulu

13.10-14.00 Leijonakiekkokoulu

14.10-15.00 U8 Leijonakoulu

Harjoitukset harjoitushallissa

 

Jokaiselle ryhmälle on harjoitushallissa varattuna kaksi pukukoppia. Pukukoppien ovien vieressä on kyltit, joissa kerrotaan mihin koppiin mikäkin ryhmä on menossa.

 

Nyt ensimmäisellä kerralla tulkaa harjoitushallin sivuovesta (Ikioma Areenan ja harjoitushallin välissä), jossa on ilmoittautuminen. Jatkossa kulku harjoituksiin tapahtuu harjoitushallin päädystä, josta pääsee suoraan pukukopeille.

 

Harjoituksiin saa meiltä aina harjoituspaidan, mutta älkää viekö niitä harjoitusten jälkeen kotiin, vaan jättäkää henkarissa omalle paikalle harjoitusten jälkeen. Samoja paitoja käyttää meillä useampi ryhmä.

 

Ensi viikosta alkaen palaamme normaaleihin sunnuntaivuoroihin klo 10-13

 

Harjoitukset löytyvät aina myclubista sitä mukaan, kun saamme jäävuorot tietoomme. Käykää ilmoittautumassa (in/out) harjoituksiin myclubin tapahtumissa. Se helpottaa meitä harjoitusten suunnittelussa.

Mikäli et ole vielä tehnyt ilmoittautumista toimintaan, käy tekemässä se ja lukemässä lisätietoja täältä.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Lisätietoja toiminnasta: