LEIJONAKOULUJEN KAUDEN 2021-2022 ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT – TERVETULOA MUKAAN

1.6.2021

 

Tervetuloa mukaan Juniori-Jukureiden leijonakouluihin kaudeksi 2021-2022. Leijonakoulut on loistava matalankynnyksen tapa aloittaa jääkiekko. Toiminnassa on tarjolla useita ryhmiä lapsille, iän sekä lähtötason mukaan. Jokaiselle lapselle pyritään löytämään oikea paikka aloittaa harrastus. Leijonakouluissa tärkeintä on lapsilähtöinen toiminta, jossa lasta pyritään opettamaan leikkien sekä pelaamisen avulla. Pyrimme Juniori-Jukureiden leijonakouluissa siihen, että lapsi liikkuu joka kerta mahdollisimman paljon ollessaan jäällä.

Leijonakoulu ryhmien opetukselliset sisällöt on jaettu seuraavasti:

  • Kasvatukselliset sisällöt
  • Lajitekniset sisällöt (luistelu, kiekonhallinta ja mailatekniikka)
  • Leikit ja kisat
  • Pelin oppimiseen liittyvät sisällöt

 

Leijonakoulujen toimintakausi alkaa syyskuussa. Uudet innokkaat lapset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Muista ilmoittautua, niin saat tiedon harjoitusten alkamisesta.

 

Lisätietoja toiminnasta:

Jussi Hyvärinen
Taitovalmentaja
040 7088 414
jussi.hyvarinen (at)juniori-jukurit.fi

 

LEIJONAKOULU RYHMÄT

 

Lapsi-vanhempi leijonakoulu

 

Milloin: Sunnuntaisin klo 9.45 – 10.30

Missä: Mikkelin harjoitusjäähalli

Kenelle suunnattu: Suositeltavat ikäluokat 2018 – 2016 syntyneet ja aloittelijat.

Hinta: 80 euroa kausi + seuran jäsenmaksu

 

Tämä on ensimmäinen askel aloittaa harrastus. Ryhmässä tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös erilaisten leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä, tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Tähän ryhmään tultaessa ei tarvitse vielä osata luistella tai tulla toimeen yksin jäällä. Lapsi/vanhempi ryhmässä lapsen on turvallista aloittaa jääliikunta yhdessä vanhemman kanssa. Jäällä lapsen kanssa tulee olla joku tukihenkilö lapsen apuna.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä

Lisätietoja täältä.

 

Leijonaluistelukoulu

 

Milloin: Sunnuntaisin klo 10.30 – 11.20

Missä: Mikkelin harjoitusjäähalli

Kenelle suunnattu: Suositeltavat ikäluokat 2017 – 2015 syntyneet, jotka pystyvät toimimaan itsenäisesti jäällä.

Hinta: 80 euroa kausi + seuran jäsenmaksu

 

Luisteluun-, ja jääkiekon perustaitoihin painottuva ryhmä. Leijonaluistelukoulussa jatketaan siitä mihin lapsi- vanhempi ryhmässä jäätiin. Ryhmän toiminnan sisältö painottuu luistelun, ja jääkiekon alkeiden oppimiseen erilaisten leikkien sekä pelien avulla. Tässä ryhmässä kannustetaan lasta toimimaan yksin jäällä, mutta tarvittaessa vanhempi voi olla vielä tukena. Tässä ryhmässä vanhempien vastuu  kasvaa apuvalmentajan roolissa.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä

Lisätietoja täältä


Leijonakiekkokoulu

 

Milloin: Sunnuntaisin klo 11.20 – 12.20

Missä: Mikkelin harjoitusjäähalli

Kenelle suunnattu: Suositeltavat ikäluokat 2016 – 2014 syntyneet. Tämän lisäksi leijonakiekkokoulu on sopiva ryhmä vanhemmille vasta-alkaja lapsille tulla mukaan toimintaan.

Hinta: 80 euroa kausi + seuran jäsenmaksu

 

Leijonakiekkokoulussa siirrytään yhä enemmän jääkiekon taitojen opetteluun.  Pääpainona on edelleenkin luistelun opettelu, erilaisten leikkien sekä pelien avulla. Mukaan otetaan mailat ja kiekot heti kauden alusta. Peleihin ja leikkeihin sisällytetään jääkiekon lajitaitoja. Taitotasona ryhmässä on sujuva toiminta jäällä itsenäisesti, leijonakiekkokoulussa on myös lapsella oltava jo täysi jääkiekkovarustus. Ohjauksesta vastaa seuran taitovalmentaja sekä vanhemmat jotka toimivat apuohjaajina.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä

Lisätietoja täältä

 

U8 leijonakoulu

 

Milloin: Maanantaisin klo 18.00-19.00 ja Lauantaisin klo 11.00-12.00

Missä: Mikkelin harjoitusjäähalli

Kenelle suunnattu: Suositeltavat ikäluokat 2014 syntyneet lapset. Ryhmään voivat tulla mukaan myös pitkään leijonakouluissa mukana olleet 2015 syntyneet.

Hinta: 160 euroa kausi + seuran jäsenmaksu

 

U8 leijonakoulu on viimeinen vuosi ennen joukkuetoimintaan siirtymistä. Leijonakiekkokoulun jälkeen lapsi voi siirtyä U8 leijonakouluryhmään, mutta halutessaan lapsi voi jatkaa myös Leijonakiekkokoulun puolella. Toiminnassa opetellaan monipuolisesti eri jääkiekon lajitaitoja, leikkien ja pelien avulla. U8 leijonakoulun aikana opetellaan joukkuetoimintaa, niin lasten kuin vanhempien kanssa.

U8 toiminnasta lisää ryhmän omilta sivuilta täältä.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä

Lisätietoja täältä

 

Tyttökiekkokoulu

 

Milloin: Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00

Missä: Mikkelin harjoitusjäähalli

Kenelle suunnattu: Tyttökiekkokoulun ikäsuositus on 2016 – 2011 syntyneet tytöt.

Hinta: Maksuton

 

Tyttökiekkokoulussa opetellaan luistelun ja jääkiekon alkeita leikkien ja pelien avulla. Vanhempi voi tulla jäälle mukaan lapsen tueksi. Tyttökiekkokoulussa ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta luistelusta tai jääkiekosta. Tyttökiekkokoulun jälkeen on mahdollista siirtyä seuran U12 tyttökiekkojoukkueeseen tai mukaan harjoittelemaan ja pelaamaan seuran poikajoukkueissa.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä

Lisätietoja täältä.

 

Ryhmien starttipäivä pidetään Mikkelin harjoitushallissa La 11.9.2021. Aikataulu starttipäivään tulee elokuun aikana.