JUNIORI-JUKURIT RY HAKEE PÄÄTOIMISTA TAITOVALMENTAJAA

26.2.2021

 

Haemme päätoimista taitovalmentajaa seuramme LKK-U12 ikäkausien toimintaympäristöön. Taitovalmentajan tehtävänä on ylläpitää ja kehittää lasten jääkiekon valmennuksen laatua ja kehittää seuran harrastajarekrytointia lapsivaiheessa. Taitovalmentaja toimii läheisessä yhteistyössä seuran muiden kokopäivätoimisten työntekijöiden, sekä Jääkiekkoliiton aluevalmentajan kanssa.

Taitovalmentaja tukee ja kouluttaa osaamisellaan OTO-valmentajia ja kommunikoi pelaajien sekä heidän vanhempiensa kanssa. Taitovalmentaja tukee käytännön toimilla myös sateenvarjoseurojemme Warkis Varkaus, PiPS Pieksämäki ja KaPa-51 Kangasniemi vastaavien toimintojen kehittämistä.

 

Taitovalmentajalta edellytetään:

  • Motivaatiota, kokemusta ja ymmärrystä lasten kanssa toimimisesta.
  • Hyvät sosiaaliset taidot toimia sekä lasten että aikuisten maailmassa.
  • Riittävät taidot valmentaa lajitaitoja / kouluttaa valmentajia
  • Hyvät johtamistaidot ja organisointikyvyt
  • Tietotekniset perustaidot sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia.
  • Valmiuksia ilta- ja viikonlopputyöhön sekä mahdollisuutta liikkua seurayhteistyöpaikkakunnille.
  • Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Osaamisen mittarina käytetään SJL:n valmennusosaamisen arviointikriteeristöä (painopisteenä lastenvalmennus).

Työsuhteen kesto on riippuvainen Suomen jääkiekkoliiton taitovalmentajahankkeen rahoituksesta pelikausille 2021-2024. Palkkaus on mallia 2+1, jossa sopimus tehdään ajalle 1.5.2021 – 30.4.2023 ja kauden 2023-2024 sopimus tehdään syksyllä 2022, mikäli jääkiekkoliiton taitovalmentajatuki jatkuu koko hankekauden ajan.

 

Lisätietoja :

Toiminnanjohtaja Tuomas Anttonen tuomas.anttonen(at) juniori-jukurit.fi p. 044 986 2385

Taitovalmentaja (1.5. alkaen valmennuspäällikkö), Jukka Mäkinen jukka.makinen (at) juniori-jukurit.fi p. 044 243 8924

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tuomas.anttonen@juniori-jukurit.fi.

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 9 ja 10.

 

JUNIORI-JUKURIT RY STRATEGIA 2020-2024

Juniori-Jukureissa toimii tällä hetkellä kolme päätoimista työntekijää. Tämän lisäksi seurassamme toimii osa-aikaisia valmentajia, oto-valmentajia sekä vapaaehtoisia yhteensä yli 100 henkilöä. Seurassamme on tällä hetkellä 555 pelipassia, koko seurayhteisössä pelipassimäärä on 995 pelipassia.

Juniori-Jukurien strategian mukaisesti, haluamme olla suomen kiinnostavin ja laadukkain junioriorganisaatio. Haluamme seurana kehittää Etelä-Savolaista pelaajapolkua aina lapsivaiheesta kilpavaiheeseen saakka.