LEIJONAKOULUJEN KEVÄTKAUDEN ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT – TERVETULOA MUKAAN

18.12.2020

Tervetuloa mukaan Juniori-Jukureiden leijonakouluihin kaudeksi 2020-2021. Leijonakoulut on loistava matalankynnyksen tapa aloittaa jääkiekko. Toiminnassa on tarjolla useita ryhmiä lapsille, iän sekä lähtötason mukaan. Jokaiselle lapselle pyritään löytämään oikea paikka aloittaa harrastus. Leijonakouluissa tärkeintä on lapsilähtöinen toiminta, jossa lasta pyritään opettamaan leikkien sekä pelaamisen avulla. Pyrimme Juniori-Jukureiden leijonakouluissa siihen, että lapsi liikkuu joka kerta mahdollisimman paljon ollessaan jäällä.

Leijonakoulu ryhmien opetukselliset sisällöt on jaettu seuraavasti:

  • Kasvatukselliset sisällöt
  • Lajitekniset sisällöt (luistelu, kiekonhallinta ja mailatekniikka)
  • Leikit ja kisat
  • Pelin oppimiseen liittyvät sisällöt

 

Leijonakoulujen kevätkausi alkaa tammikuussa. Uudet innokkaat lapset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Muista ilmoittautua, niin saat tiedon harjoitusten alkamisesta. Leijonakoulut alkaa viikolla 1 tai 2 riippuen Mikkelin kaupungin rajoituksista.

 

Lisätietoja toiminnasta:

Tuomas Anttonen
Juniori-Jukurit – Junioripäällikkö
044 986 2385
tuomas.anttonen(at)juniori-jukurit.fi

 

LEIJONAKOULU RYHMÄT

 

Leijonaluistelukoulu | Kevätkausi 50 euroa.

Luisteluun painottuva ryhmä, jossa jäällä lapsen mukana voi olla myös vanhempi. Leijonaluistelukouluun tultaessa ei tarvitse olla aiempaa luistelutaitoa. Ryhmän toiminnan sisältö painottuu luistelun alkeiden oppimiseen erilaisten leikkien ja pelien avulla. Myös mailan ja kiekon käsittelyä opetellaan kauden aikana, kun luistelun perustaidot ollaan opeteltu. Ryhmän sisällä jakaudutaan tarvittaessa useampaan tasoryhmään (esim. alkeis- ja jatkoryhmä), jotta jokaisella lapsella on mahdollisuus onnistua ja innostua lajista.

Lue lisää leijonaluistelukoulusta ja ilmoittaudu mukaan täältä.


Leijonakiekkokoulu | Kevätkausi 50 euroa.

Jatkoryhmä niille, jotka ovat aiemmin jo olleet leijonaluistelukoulussa  ja / tai liikkuvat ja pelaavat jo itsenäisesti jäällä. Ryhmän sisällä jakaudutaan tarvittaessa useampaan tasoryhmään, jotta jokaisella lapsella on mahdollisuus onnistua ja innostua lajista.

Lue lisää leijonakiekkokoulusta ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Leijonakiekkokoulun avauspäivä Su 4.10.2020 klo 11.40 harkkahallissa.

 

U8 leijonakoulu | Kevätkausi 80 euroa.

Leijonakiekkokoulun jälkeen lapsi voi siirtyä U8 leijonakoulu ryhmään (tänä kautena 2013-syntyneet), mutta halutessaan lapsi voi jatkaa myös Leijonakiekkokoulun puolella. U8 leijonakoulu ryhmään ovat tervetulleita myös ensi kertaan lajin pariin tulevat vanhemmat lapset. 2014- syntyneet lapset, jotka ovat pitkään olleet mukana leijonakouluissa, voivat olla mukana myös U8 ryhmässä. Mikäli nuorempi 2014 syntynyt lapsi haluaa tulla mukaan U8 ryhmään, olkaa yhteydessä junioripäällikköön.

Lue lisää U8 leijonakoulusta täältä.

 

Tyttökiekkokoulu | Maksuton.

Juniori-Jukurit ry järjestää kaudella 2020-2021 maksuttoman tyttökiekkokoulun. Tyttökiekkokoulu harjoittelee omana tyttöryhmänä kerran viikossa. Tyttökiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki 4-10- vuotiaat tytöt.

Lue lisää tyttökiekkokoulusta täältä.