Juniori - Jukurit | Yhteistyöseurat: Yhteistyöseurat

Kannustajat 2017

 

Nyt kannattaa liittyä seuramme Kannustajiin!                                      

Nyt kaikki seuraamme kannattavat voivat kerryttää yhteistä, seuralle maksettavaa tukipottia liittymällä seuramme Kannustajaksi! ! Kaikkien Juniori-Jukureiden Kannustajaksi 30.11.2017 mennessä liittyneiden kesken arvotaan joulukinkku. Kannustajaksi voi ilmoittautua Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen täyttämällä oheisen lomakkeen.

Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Osuuskauppa Suur-Savon asiakaspalvelu- ja asiointipisteissä, joita ovat Mikkelin ja Savonlinnan Prismat ja Sokokset, S-Pankki Kauppakeskus Stellassa sekä S-marketit Pieksämäki, Joroinen, Juva, Mäntyharju, Rantasalmi, Sulkava ja Sale Puumala.

Seuramme Kannustajille maksetaan oma, henkilökohtainen Bonus normaaliin tapaan. Eli tuki EI pienennä tukijoiden bonuksia. Kannustajien kautta maksettava summa on osuuskaupan maksama lisätuki seurallemme. Mitä enemmän Kannustajia on ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on Juniori-Jukureille maksettava tukisumma.

Kannustajille maksettava tuki;
Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 20 000 € tukea Kannustajat -konseptiin liittyneiden kymmenen seuran kesken vuonna 2017. Tuki perustuu kunkin seuran Kannustajien saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2017.

Ilmoittaudu Juniori-Jukureiden Kannustajiin, niin olet mukana tukemassa seuramme lasten ja nuorten toimintaa!

 
bauer
csarlson
ese
ikioma
plussa
kuorma
OP